Goed modern onderwijs

‘De Johan Frisoschool ontdekt het beste in elk kind.’ Onze slogan en tegelijkertijd onze missie. Ieder kind is uniek en heeft zijn of haar eigen interesses en talenten. Onze leerkrachten kijken naar de ontwikkeling van elk kind en bieden goed, modern en passend onderwijs.

Kwalitatief goed onderwijs

Om goed en passend onderwijs te bieden aan alle leerlingen is het noodzakelijk om de lat van de kwaliteit van de lessen hoog te leggen. De leerkrachten geven les volgens effectieve didactische methoden en werken met moderne, actuele lesmaterialen.

De inspecteur heeft in december 2018 een bezoek gebracht aan de Johan Frisoschool. De school heeft een 'goed' beoordeling gekregen voor de kwaliteit van ons onderwijs. Daar zijn wij erg blij mee! U kunt het volledige rapport hier lezen. (Even doorscrollen naar de juiste school). 

 

Optimale resultaten

Op onze school werken we in kleine groepen. Elk kind wordt gezien en gekend. De leerkrachten houden in de groep rekening met verschillen in ontwikkelingsniveau, tempo en manier van leren. Zo kunnen we elk kind net dat stapje verder helpen.

21e-eeuwse vaardigheden

De Johan Frisoschool besteedt veel aandacht aan het aanleren van vaardigheden op het gebied van zelfstandig werken, planning, reflectie en samenwerken. Onze kinderen leren (zichzelf) te presenteren en krijgen de ruimte om zich te uiten en vrij te voelen.

Door te werken met weektaken wordt uw kind zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn of haar werk. Wij vinden het belangrijk dat uw kind zelf nadenkt over de aanpak en zo creatief en probleemoplossend gestimuleerd wordt. Belangrijke vaardigheden in onze veranderende maatschappij.