Ervaringen

Voor u als nieuwe ouder zijn de ervaringen van leerlingen én andere ouders belangrijk. Wij delen graag hun ervaringen met u.

“De kinderen zijn altijd blij en tevreden geweest met alle leerkrachten die ze hebben gehad tot nu toe. Ze gaan met plezier naar school en voelen zich prettig in de klas. De leerkrachten leveren daar een belangrijke bijdrage aan, ze zijn heel lief en hebben oprechte interesse. Dat voelen onze kinderen en ze kunnen zich zo goed ontwikkelen. Onze kinderen zijn ook heel enthousiast over de onderwijsassistenten!” (ouders)


“De kinderen worden gezien en veel mensen kennen elkaar. Er wordt goed onderwijs gegeven door professionele leerkrachten. Voor kinderen een veilige plek om op te groeien. Wij zijn heel tevreden met deze leuke en goede school!” (ouders)


“De leerkrachten en directie zijn toegankelijk. Er is een fijne, informele sfeer en veel oog voor wat kinderen nodig hebben, ook individueel. Bovendien worden er ook veel leuke dingen georganiseerd op school, maar ook in de klassen. Zo zijn er verschillende gastsprekers, dat vind ik een heel mooie toevoeging.” (ouders)


De veiligheid en de verbinding met de klassen waarderen wij ontzettend. Hoe de grotere kinderen de kleinere kinderen helpen. Iedereen zit bij elkaar op school, je hebt niet alleen je klas. (ouders)


“Een warme en kleinschalige school! De school is vernieuwend bezig en gaat mee met de tijd! Er worden maandelijks open inloop momenten georganiseerd, zodat ouders betrokken blijven bij de school. Zo zijn er meerdere mogelijkheden om eens in de klas te kunnen kijken en het werk te zien. Leuk om een aantal keer per jaar zo binnen te kunnen kijken.” (ouders)


“‘Leuk, leuk, leuk', is wat mijn zoon van 5 jaar antwoordt als ik hem vraag hoe hij het op school vindt. Als ouder weet ik dat hij het echt zo ervaart op de Johan Frisoschool. De kleinschaligheid van de school spreekt ons enorm aan. De betrokkenheid over en weer is groot. Je kent elkaar: leerkrachten, ouders, kinderen. De school stelt het kind centraal en kijkt naar wat hij of zij nodig heeft. Daarnaast werkt het team continu aan het verbeteren van het onderwijs. Ze blijven zoeken naar daar waar het beter kan. Ik beveel deze school zeker andere ouders aan!” (ouder van een leerling uit groep 2)


"Wij hebben gekozen voor de Johan Frisoschool omdat deze school je meteen warm verwelkomt. Ieder kind wordt echt gezien. Er wordt veel gecommuniceerd, je wordt als ouder goed betrokken bij alles wat zich afspeelt op school. Ook voor kinderen die uitblinken of juist een steuntje in de rug nodig hebben, zijn hier goede oplossingen bedacht. Een erg fijne school." (ouder van een leerling uit groep 1)


"Op deze school mag ik zijn wie ik ben.(leerling uit groep 5)