Voor- en naschoolse opvang

De kinderopvang is bij de Johan Frisoschool goed geregeld. KMN Kind & Co verzorgt de buitenschoolse opvang. Dit gebeurt in het Kraaiennest, een mooie ruimte in de school.

Samen spelen

De buitenschoolse opvang (BSO) start direct na schooltijd. Gezellig samen spelen staat centraal. Uw kind heeft vooral tijd voor ontspanning en kan bijvoorbeeld een boek lezen, een spelletje doen, knutselen en (buiten) spelen.

Buiten kan uw kind zich helemaal uitleven. Er zijn schommels, klimrekken en een glijbaan op het schoolplein. Voor balspellen gaan we naar de twee grasveldjes in de buurt. Voor spelactiviteiten maakt de BSO gebruik van de speelzaal.

Sport en spel

Andere BSO’s waar de kinderen van de Johan Frisoschool gebruik van kunnen maken, zijn Sportlust, Asterix en Obelix en Het Clubhuis. Bij BSO Sportlust kan uw kind kennismaken met diverse sporten die door ervaren sportinstructeurs worden aangeboden. BSO Asterix en Obelix is gevestigd in het clubgebouw van atletiekvereniging Clytoneus en BSO Het Clubhuis in de kantine van Mixed Hockey Club Woerden.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.kmnkindenco.nl.