Een goede school kiezen

Zoekt u een goede basisschool die past bij uw zoon of dochter? U bent met uw kind(eren) van harte welkom op de Johan Frisoschool. De Johan Frisoschool is een open christelijke basisschool. Ouders en kinderen ervaren onze school als warm en gestructureerd. Alle groepen hebben vaste leerkrachten en iedereen kent elkaar. Onze school is een veilige en vertrouwde plek voor kinderen en ook ouders voelen zich welkom. Wij bieden goed en passend onderwijs aan onze leerlingen om ook uw kind net dat extra stapje verder te helpen.

Talentgericht onderwijs

‘De Johan Frisoschool ontdekt het beste in elk kind’, dat is onze slogan en tegelijkertijd onze missie. Ieder kind is uniek en heeft zijn of haar eigen talenten. Oók uw kind en dat koesteren wij op de Johan Frisoschool.

Naast de aandacht voor het ontwikkelen van ‘een stevige cognitieve basis’ van vakken zoals lezen, taal en rekenen, willen we verrast worden door de verschillende mogelijkheden, interesses en talenten van onze leerlingen. Leuke en uitdagende opdrachten op het gebied van wetenschap & technologie, bewegen, kunst en muziek zorgen ervoor dat elk kind ontdekt wat zijn of haar talent is.

Als onze manier van lesgeven bij u en uw kind past, nodigen wij u van harte uit voor een oriënterend gesprek. Wij vertellen u graag over ons talentgerichte onderwijs en hoe goed en passend onderwijs in de praktijk werkt.